Cégismertető

BIO BABY KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

Rövid név: Bio Baby Kft.
Cégjegyzékszám: 19-09-508889
Székhely: 8220 Balatonalmádi, Kompolthy utca 9.
Adószám: 13736954219
Alapítás dátuma: 2006.05.10
OTP BANKSZÁMLASZÁM: 11748083-20023292
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 8-12. ÓRÁIG
KAPCSOLATTARTÓ: VAJDA SZABÓ RENÁTA
TEL/FAX:06-88-438-539
EMAIL: INFO@BIOBABY.HU
NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: 2069/2014/B
 
 Óvd a babádat, óvd a természetet, vásárolj Te is környezetbarát terméket!!!!
LÁTOGASSON EL WEBÁRUHÁZUNKBA!!
Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy amennyiben leadta a  rendelését a webáruházunk rendelési felületén, innentől kezdve ezt „Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés”,-nek tekintjük!!!
VÁSÁRLÁS ESETÉN MINDENKINEK AJÁNDÉKKAL KEDVESKEDÜNK!
 
 
Örömmel üdvözöljük honlapunkon, és egyben szeretnénk tájékoztatni, hogy a Bio Bio Baby termékcsalád 2006 áprilisában az Olaszországi Cosmoprof kozmetikai világkiállításon mutatkozott be a nagyközönség számára.
A 100% bio alapanyagokból készült, szigorúan ellenőrzött öko-bio kozmetikumokat egy orvos házaspár mutatta be, a több mint 100 éves hagyományra visszatekintő és elismert kozmetikai világcég, a Pilogen Carezza képviseletében.

 

 A termálfürdőt, azóta is évente több ezren látogatják gyógyhatása miatt, melegvize ásványi anyagokban és kristályokban gazdag. A gyógyvízben található, különleges összetevőket felhasználva fejlődtek ki az évek során e táj természetes gyógy-kozmetikumai. 

 

 
 
A hagyományos, eredeti elkészítési módnál maradva, a modern csomagolási technikát alkalmazva születnek ujjá a régmúltban használt gyógy-kozmetikumok. Egyre több ember fordul hozzájuk, akik már csalódtak a "mindennapi' kozmetikumokban.
Egy új termékcsalád kifejlesztését is ez indokolta, hiszen nagyon sokunknak érzékeny a bőre, és nehezen lehet megtalálni azt az ápoló terméket, amely minden szempontnak megfelel. Mivel a kisbabák bőre a legérzékenyebb, ezért számukra készült a Bio Bio Baby termékcsalád, amelynek tagjai kizárólag 100 % Bio alapanyagokat tartalmaznak. A termékek kiválóan alkalmasak az érzékeny, száraz bőr kezelésére mind a babák, mind az egész család számára!
 
Bio-Bio Baby Sorozat
 
 
A magyarországi Bio kozmetikai piacon is  méltón megállják a helyüket, mivel minden termék külön bevizsgálásra került az Európai Unióban, régóta igazolt , gyógyhatású növényekből készültek és OÉTI engedéllyel , Öko-Bio kozmetikum igazolással rendelkeznek. Termékeink szigorúan ellenőrzött, bevizsgált, öko-bio kozmetikumok , rendelkeznek az AIAB, ICEA-ellenőrző szervezetek  igazolási számával , ezért termékeink minősítései a mai szabályoknak és előírásoknak maximálisan megfelelnek!! A mi termékeinket hivatalosan ellenőrző mindkét szervezet rendelkezik IFOAM akkreditációval/ öko-bio gazdálkodók világszövetsége/ amely a világon mindenhol egy hiteles védjegy!  A bio-jelöléssel ellátott kozmetikumok forgalmazását a biotermékek előállítását, jelölését és ellenőrzését a 2092/91/EGK rendelet értelmében- ellenőrzési kötelezettség nem terheli mivel az említett jogszabály kozmetikumokra vonatkozó előírásokat NEM TARTALMAZ!!!!
 
Bio Mamma Sorozat
 
 
Bio Lady Sorotat
 
 
Csak és kizárólag az a termék viselheti az öko-bio jelölést amely szigorú követelményeken és ellenőrzésen megy keresztül és regisztrációs számmal ellátott! Ez a szám bármikor ellenőrizhető , egy megbízható, hiteles védjegy , ami 100%-an igazolja hogy a termék valóban bio!
 
A Bio Baby Kft a babatermékek kizárólagos forgalmazója hazánkban, mindent megtesz annak érdekében, hogy minél hamarabb eljussanak e gyógyhatású-kozmetikumok a vásárlókhoz, így Önhöz is! A termékek megvásárolhatók, illetve megrendelhetők közvetlenül az importőr Bio Baby Kft-től.