Fizetés / Szállítás

Fizetési és szállítási módok

 

LÁTOGASSON EL WEBÁRUHÁZUNKBA!!
 
Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy amennyiben leadta a  rendelését a webáruházunk rendelési felületén, innentől kezdve ezt „Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés”,-nek tekintjük!!!
 
FIZETÉS:- amennyiben az előre utalást választja ebben az esetben: az Ön által rendelt termék/kek ellenértékét előre át kell utalni a Bio Baby Kft számlájára/ OTP. BALATONALMÁDI -11748083-20023292 amiről számlát állítunk ki, ahogy megjelenik a pénz a számlánkon, mi azt jelezzük és küldjük is a csomagot a megadott címre.

 

- amennyiben az utánvétet választja: a csomagot feladjuk Önnek  postán és az átvételkor kell kifizetni a rendelt árú ellenértékét.

Minden esetben értesítjük a rendelés napján a megrendelőt hogy mikor szállítjuk a csomagot. A szállítás általában1-2 munkanap.

SZÁLLÍTÁS:- a csomagjainkat a Magyar posta szállítja Magyarország egész területére, külföldre nem szállítunk.A szállítás csak munkanapon történik.

 

15.000 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállításért postaköltséget számítunk fel:

 

- Elore utalás esetén:2350 Ft
- Utánvét esetén 2750 FT
 

15.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes az egész ország területén.

Várható szállítási ido 1-2 munkanap.

Hiánytermékek kezelése:

amennyiben a megrendelt termék nincs a raktárunkban, arról azonnal értesítjük.

Megbeszélés alapján vagy töröljük a rendelésedből vagy ahogy megérkezik a hiányzó termék, akkor küldjük egyben a rendelt csomagot.

Ügyfélszolgálat: hétfőtől- péntekig 8-12. óráig

Kapcsolattartó: Vajda Szabó Renáta

Tel/Fax: 06-88-438-539

Email: info@biobaby.hu

Nyilvántartási szám: 2069/2014/B