VIVICOT BIO PELENKÁK, BIO TISZTASÁGI BETÉTEK,BIO TAMPONOK » VIVICOT BIO TAMPON REGULAR 16db/doboz Egységára: 118 Ft/db


Ár: 2.260 Ft / db

Információk:
Vivicot Bio Tampon Regular, Szuper
Természetes
Biológiailag lebomló
Hipoallergén
GMO mentes
Növényvédő szerektől mentes

Megelégedéssel jelenthetjük ki, hogy a VIVICOT BIO egészségügyi betétek voltak Olaszországban az első biológiailag teljesen lebomló termékek, vagyis azokat úgy tervezték, hogy komposztálhatók legyenek., amelyet az Olasz Komposztálási Társaság (CIC) által kiadott tanúsítvány igazol.

Olyan etikus termék, amely hozzájárul a hulladékok mennyiségének csökkentéséhez és a fenntartható fejlődés előmozdításához.

A VIVICOT BIO termékcsaládba tartozó nedvszívó tisztasági betétek válogatott és tanúsított organikus alapanyagokból készülnek. Gyártásuk során nem használnak fehérítő szereket, pl. klórt vagy egyéb vegyi anyagot, amely garanciát jelent a termékek hipoallergén tulajdonságára, vagyis a bőrrel érintkezésbe kerülve nem okoznak allergiát, bőrirritációt vagy gyulladást. A nyers BIO-pamut fehér, tiszta és mindennemű szennyeződéstől mentes. Az alapanyag vegyi anyagokkal vagy más szennyező anyagokkal nem érintkezik a BIÓ gyapot szüretelése után sem, a feldolgozás különböző fázisaiban. Ennek köszönhető a termékek hipoallergén tulajdonsága, amelynél fogva védelmet nyújt mindennemű bőrallergiával, irritációval vagy gyulladással szemben. Nedvszívó tulajdonsága optimális, használata során puha és kellemes marad


Kosárba rakok darabot →